ثبت وب سایت در گوگل
در دنیای امروز و در عصر دیجیتال و اینترنت، برای کمتر کسی پیش می آید که حرکت به سمت کسب و کار و تجارت آنلاین هنوز به صورت جدی تعریف نشده باشد، حتی این فرضیه که هنوز کسب و کارهایی وجود دارند که بدون ورود به اینترنت و دنیای مجازی در حال پیشرفت روز افزون هستنئد احتمال تقریبا نزدیک به صفر دارد، امروزه هر کسب و کاری به نحوی وارد عصر دیجیتال و اینترنت شده و خواسته یا نخواسته به صورت آنلاین فعالیت میکند. کسب و کارهای موفق آنهایی هستند که با پیشرفت روزافزون تکنولوژی ، کسب و کار خود را آپدیت می کنند و از تمام تکنولوژی های روز برای گسترش کسب و کارشان استفاده می کنند.
حرکت کسب و کار و تجارت شما به سمت آنلاین شدن، یکی از قدم های مهم و تاثیر گذار در گسترش فعالیت حرفه ای شما می باشد، امروزه با وجود اینترنت، سیستم های کامپیوتری، لب تاپ ها، گوشی های تلفن همراه، شبکه های اجتماعی، وب سایت ها و ... ، شما به راحتی می توانید به بزرگتر کردن کسب و کار خود بپردازید.
یکی از موارد بسیار مهم و حرفه ای برای گسترش کسب و کارتان ، راه اندازی و طراحی وب سایت برای کسب و کار و تجارت تان می باشد، حال این طراحی وب سایت می تواند به عنوان معرفی کننده شما در دهکده جهانی وب باشد یا اینکه می تواند به عنوان فروشگاه آنلاین محصولات و خدمات شما باشد، یا حتی می تواند به عنوان پرتال کاری شما برای ارائه خدمات تان تعریف شده باشد، ما در این مقاله قصد داریم در مورد ساخت و طراحی وب سایت مطالب مفیدی را مطرح کنیم.
چرا به طراحی وب سایت نیاز داریم؟
برای روشن تر شدن موضوع، بحث را با یک مثال کاربردی ادامه می دهیم ، بسیار خوب فرض را بر این میگیریم که شما به صورت فیزیکی مالک یک کسب و کاری هستید، و حتما برای شرکت یا فروشگاه تان یک مکانی دارید که در آن فعالیت می کنید، خوب، سوال اینجاست که در دنیای واقعی و فیزیکی، شما چطور مشتری پیدا می کنید؟ همانطور که مشخص است در دنیای فیزیکی ، معمولا عمده مشتریان شما کسانی هستند که گذری هستند و به محصول یا خدمات شما نیاز دارند و آمده اند که برای خرید محصول یا خدمات مورد نیازشان اقدام کنند، حالا وارد حوزه مشتریانی که شما از راه و روش های دیگه پیدا می کنید مثل مشتریانی که توسط بازاریابی حضوری و تلفنی و روش های دیگری آنها را پیدا کرده اید نمی شویم. در این روش مشتریان شما را نمی شناسند ، فقط بخاطر اینکه در بازار محلی دنبال محصولی میگردند و از شما خریدشان را انجام می دهند. پس با این حساب، مشتریان شما محدود به مکان شماهستند،که حتما باید به مکان فیزیکی شما برای خرید تشریف بیاورند، همچنین مشتریان شما محدود به زمان هستند، یعنی باید در زمان هایی که فروشگاه شما باز است تشریف بیاورند، و چندین و چند محدودیت دیگری وجود دارد که در این صورت شما با آنها سروکار دارید.
حالا فرض کنید که شما برای کسب و کارتان ، طراحی وب سایت انجام داده اید، و محصولات و خدماتتان را درون وب سایت قرار داده اید، در این حالت فروشگاه شما نه محدودیتی از لحاظ مکانی دارد، چون هر کسی می تواند به آن دسترسی داشته باشد، و نه محدودیتی از لحاظ زمانی دارند، چون در هر زمانی می توانند به وب سایت شما دسترسی داشته باشند، و همچنین بسیاری محدودیت های دیگر در حالتی که طراحی وب سایت انجام داده باشید، برای خودتان و مشتریانتان نخواهید داشت.
معرفی وب سایت به موتور های جستجوگر
حالا شما به سوی گسترش فعالیت خود گام بزرگی برداشته اید، طراحی وب سایت حرفه ای انجام داده اید و قصد دارید به حرکت تان ادامه دهید و رشد دادن کسب و کارتان را متوقف نکنید، شما بعد از ساخت و طراحی وب سایت تان، مهم ترین کاری که لازم است حتما انجام دهید این است که وب سایت تان را به موتور های جستجوگر معرفی کنید، چرا که کاربران هنوز وب سایت شما را نمی شناسند، و برای جستجوی محصولاتشان از جستجو کردن در موتور های جستجوگر استفاده می کنند.
برای اینکه وب سایت شما در موتور های جستجوگر قرار بگیرد شما باید بهینه سازی و سئو وب سایت تان را انجام دهید، بهینه سازی و سئو وب سایت به مجموعه عملیاتی گفته می شود که شما باید انجام دهید تا وب سایت تان با محصولات و خدماتی که دارد برای موتور های جستجوگر هم شناخته شده باشد، طوری که اگر کسی محصول یا خدمات شما را در موتورهای جستجوگر از قبیل گوگل جستجو کرد، وب سایت شما هم در لیست نتایج موتورهای جستجوگر ، نشان داده شود.
ما در وب سایت وان، آموزش ها و مقالات بسیاری برای عملیات بهینه سازی و سئو وب سایت قرار داده ایم، که شما می توانید با مراجعه و مطالعه آنها به بالا آمدن وب سایت تان در موتور های جستجو گر از قبیل گوگل ، یاهو، بینگ، اسک و غیره کمک کنید.
چطور سایتمان را در موتور جستجوی گوگل درج کنیم؟
در این مقاله ما سعی می کنیم اولین مرحله از بهینه سازی و سئو وب سایت در گوگل را به شما آموزش دهیم، اولین مرحله پس از ساخت و طراحی وب سایت، ثبت وب سایت در گوگل می باشد.
در ابتدا که وب سایت شما راه اندازی می شود پس از طراحی وب سایت، وب سایت شما به دلیل اینکه در جایی ثبت نشده و تازه وارد دهکده جهانی وب شده، شناخته شده نیست و هر چقدر که در موتورهای جستجوگر هم سرج و جستجو انجام بدهید امکان ندارد که وب سایت شما در لیست نتایج موتور جستجوی گوگل نشان داده شود.
روش کار گوگل برای شناسایی وب سایت های جدید به این شکل است که گوگل ربات های نرم افزاری به نام کراولر یا خزندگان وب دارد که در فواصل زمانی منظم وب را کاوش می کنند،این ربات ها یا کراولر ها در این کاوش ها، نشاني وب سايت های جدید و تازه ای را به فهرست خود اضافه می کنند. این عملیات ممکن است از یک روز تا یک ماه و شاید بیشتر هم طول بکشد، گوگل در مورد وارد کردن وب سایت های جدید به فهرستش هیچ زمانی مشخص نمیکند.
روش های معرفی سایت جدی به گوگل
حال گوگل برای مالکین وب سایت ها، روش هایی برای معرفی وب سایت های جدیدشان به گوگل معرفی کرده است، یکی از روش ها برای کاربران معمولی که وب سایت راه اندازی کرده اند می باشد، و روش دیگر را گوگل برای وبمستران و متخصصین بهینه سازی و سئو وب سایت قرار داده است،
روش معرفی سایت جدید به گوگل برای وبمستران:
گوگل برای وبمستران یک بستری را به نام گوگل وبمستر آماده کرده که در آنها به وبمستران اجازه می دهد، وب سایت های خود را معرفی کنند و بسیاری نکات مفید و مورد نیاز وبمستران را درون آن قرار داده است.
برای اطلاعات کامل تر و آموزش گوگل وبمستر شما می توانید از بخش آموزش ها و مقالات گروه وب سایت وان ، آموزش های گوگل وبمستر را جستجو کنید.
روش معرفی سایت جدید به گوگل برای کاربران معمولی:
گوگل برای وب سایت های کاربران معمولی هم روشی معرفی کرده که می توانند با استفاده از این روش ، وب سایت شان را به ربات ها و کراولر های گوگل معرفی کنند تا وب سایت شان زودتر به فهرست جستجوی گوگل اضافه شود.
برای این کار تنها کافی است وارد لینک زیر شوید و در کادر اول ، آدرس وب سایت خود را در آن درج نمایید و در کار دوم آن ، کلمات کلیدی و توضیحات در مورد وب سایت تان را وارد نمایید. در نظر داشته باشید این اطلاعاتی که وارد میکنید هیچ تاثیری روی بهینه سازی و سئو وب سایت شما ندارد وتنها برای معرفی و راهنمایی ربات های گوگل استفاده میشود، چیزی که مهم است اطلاعات و مطالب موجود در وب سایت تان است که شما و محصولات شما را برای گوگل معرفی می کند.
لینک صفحه ثبت وب سایت در گوگل را در این قسمت بیابید:
ثبت وب سایت در گوگل
نکته مهم: به این نکته مهم توجه کنید که در این جا تنها کافی است نشاني یا آدرس یا url صفحه ی اصلی وب سایت تان را معرفی کنید،و لازم نيست که تمام آدرس یا نشاني یا url های تمام صفحات وب سایت تان را بصورت جداگانه معرفی نمایید، این کار هیچ کمکی با شناخت سریعتر وب سایت شما نخواهد کرد. پس لطفا تنها صفحه ی اصلی وب سایت را وارد نمایید و بقیه کارها را به ربات ها و کراولر ها و خزندگان وب بسپارید.
نکته مهم: گوگل بهصورت خودکار و اتوماتیک و در فواصل زماني تعریف شده ای فهرستهای وب سایت هایش را بروز رسانی می کند، به همین خاطر شما با هر بار تغییرات در صفحات وب سایت تان شامل متون و عکس ها و غیره نیازی ندارید که دوباره آدرس یا نشانی یا url های جدید را وارد کنید. آدرس ها و نشاني هایی که حذف شده اند ، اتوماتیک شناسایی می شوند و از لیست خارج می شوند و صفحاتی هم که اضافه می شوند بصورت اتوماتیک به فهرست گوگل اضافه می شوند.
الان سرعت الکوریتم ها و ربات های مختلف گوگل در ایندکس کردن صفحات وب سایت به قدری بالا رفته که تقریبا شما را از ثبت وب سایت در گوگل بی نیاز کرده است، و ممکن است قبل از اینکه حتی خود شما بخواهید وب سایت خود را در موتور های جستجوگر مثل گوگل ثبت کنید ، ربات ها و خزنده های موتور های جستجوگر مثل گوگل وب سایت شما را ایندکس کرده باشند، جهت آشنایی بیشتر کسانی که با اصطلاح ایندکس شدن وب سایت در موتور های جستجوگر آشنایی ندارند باید این را توضیح بدهیم که ایندکس شدن وب سایت در گوگل و موتور های جستجوگر یعنی اینکه صفحات شما در بانک اطلاعاتی و لیست نتایج موتورهای جستجو قرار گرفته باشند.
مقالات تخصصی وب سایت مرتبط با ثبت وب سایت در گوگل